Afstudeerder Back-End Node.JS Developer

Solliciteer nu

Afstudeerder Back-End Node.JS Developer

Ben jij bezig met de laatste loodjes van je studie en op zoek naar een vette afstudeerplek? Scroll dan snel verder!

Jij

Als afstuderend Back-end Developer ga jij graag de uitdaging aan om technische vraagstukken op te lossen. Je beschikt over een goede partij kennis van Node.JS en TypeScript en draait warm voor het creëren van technische oplossingen. Je bent klaar voor een uitdaging en ontwikkelt graag jouw vaardigheden op het gebied van development. Herken jij deze talenten in jezelf? Lees dan zeker verder!

Wij

Wirelab is een Digital Agency met kantoren in Amsterdam en Enschede. Onze digital natives verleggen grenzen om het hoogst haalbare resultaat te boeken op het gebied van content, design en development voor een fijne en uniforme gebruikerservaring. Wirelab bestaat uit een jong, creatief en hecht team met specialisten. We onderscheiden ons door enthousiasme, flexibiliteit en onze onophoudelijke drive waarmee wij voor ieder merk streven naar de beste resultaten.

Het merk waar je voor aan de slag gaat is Hairdressers Portfolio. Dit is een online platform waar wij consumenten verbinden aan lokale kappers op basis van een goed portfolio. 

De functie

Voor Hairdressers Portfolio zijn wij op zoek naar een afstudeerder Back-End Development. Iemand die ons kan ondersteunen met zijn of haar kennis van Node.JS.

Tijdens je stage ondersteun je een andere developer en werk je nauw samen met een communicatiespecialist. Met jouw passie en kennis ontwikkel je passende oplossingen voor diverse vraagstukken. Je werkt en schrijft mee in het Node.JS framework en weet hoe je specificaties vertaalt naar een duidelijke en snelle implementatie. Samen tillen we het platform naar een hoger niveau. Wij laten je daarnaast ook kennismaken met de verdere wereld van development, zodat jij je tijdens je afstudeerstage verder ontwikkelt en je skill set uitbreidt.

Kennis

  • Kennis van en ervaring met Node.JS en Typescript zijn een vereiste
  • Kennis van SQL/NoSQL (PostgreSQL, ElasticSearch)
  • Kennis van GraphQL, Ruby on Rails en Micro-services zijn een voordeel maar geen must.

De locatie

Het Wirelab hoofdkantoor ligt in hartje Enschede, aan het Willem Wilminkplein. Hoewel je werkzaamheden zult verrichten voor Hairdressers Portfolio zul je hier gevestigd zijn. Je deelt de vloer met onder andere designers, developers en onze kantoorhond Duvel. Wij dagen je graag uit voor een potje tafelvoetbal of gaan los op onze zelfgemaakte Wirelab Arcade. Op vrijdag duiken we graag de binnenstad in en borrelen we de drukte van de week er weer uit.

Alle feiten op een rijtje

  • Afstudeerstage met stagevergoeding
  • 40 uur per week
  • Uitdagende werkzaamheden voor een toonaangevend kappersmerk
  • Gezamenlijke lunch
  • De officiële Wirelab Vrimibo


Interesse? Wij leren jou graag leren kennen! Solliciteer direct online of kom eens langs voor een kop koffie.