PHP Developer

Solliciteer nu

PHP Developer

Wirelab is in 2018 drukker dan ooit! Ben jij op zoek naar een vette uitdaging in development? Lees dan zeker verder!

Jij

Als PHP developer vind jij niets leuker dan werken aan vette online toepassingen. Door jouw liefde voor programmeren ben je altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kan je haast niet wachten om te leren hoe je deze technieken implementeert. Je kent natuurlijk PHP, maar hebt ook kennis van frameworks als Laravel, YII en/of Symphony. Onze developers waarderen ook zeker kennis van andere talen als bijvoorbeeld NodeJS.

Wij

Wirelab is een Digital Agency met kantoren in Amsterdam en Enschede. Onze digital natives verleggen grenzen om het hoogst haalbare resultaat te boeken op het gebied van content, design en development voor een fijne en uniforme gebruikerservaring. Wirelab bestaat uit een jong, creatief en hecht team met specialisten. We onderscheiden ons door enthousiasme, flexibiliteit en onze onophoudelijke drive waarmee wij voor ieder merk streven naar de beste resultaten.

De functie

Samen met een team van ervaren developers uit verschillende disciplines werk je aan het opzetten van bijvoorbeeld microservice based API’s en/of een solid backend. Je werkt mee aan het bouwen van maatwerksoftware, applicaties, websites en campagnes voor toffe merken als Radical Redemption, KPN en Grolsch. Je maakt kennis met Craft en headless CMS’en als Prismic en Contentful. Kennis van MySQL, MongoDB, Postgres en Elastic is tof, maar zeker niet vereist. Vind je het leuk, dan leren we je meer over bepaalde frameworks en technieken.

Je werkt mee aan het bouwen van maatwerksoftware, applicaties, websites en campagnes.

De locatie

Ons hoofdkantoor ligt in hartje Enschede, aan het Willem Wilminkplein. Je deelt de vloer met onder andere designers, developers en onze kantoorhond Duvel. We dagen je graag uit voor een potje Foosball of gaan los op onze zelfgemaakte Wirelab Arcade. Op vrijdag duiken we graag de binnenstad in en borrelen we samen de drukte van de week er weer uit.

Alle feiten op een rijtje

  • 40 uur

  • Werken aan unieke en uitdagende projecten

  • Gezamenlijke lunch

  • Kantoor in Enschede

  • Laptop en eventueel OV van de zaak

  • Marktconform salaris