Frontend Developer

Solliciteer nu

Frontend Developer

Wirelab is drukker dan ooit. Ben jij de Frontend Developer die voor ons het verschil gaat maken? Lees dan zeker verder!

Jij

Als jij een bijzondere website tegenkomt, is jouw eerste instinct om te achterhalen hoe de website werkt en zoekt uit hoe je de techniek zelf kan toepassen. Je bent bekend met zowel klassieke en moderne frameworks, maar bedenkt ook waar nodig een custom oplossing die past bij de wensen van de opdrachtgever. Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bent niet bang om te experimenteren met deze nieuwe technieken. Herken jij jezelf hierin? Dan is Wirelab dé plek voor jou.

Wij

Wirelab is een Digital Agency met kantoren in Amsterdam en Enschede. Onze digital natives verleggen grenzen om het hoogst haalbare resultaat te boeken op het gebied van content, design en development voor een fijne en uniforme gebruikerservaring. Wirelab bestaat uit een jong, creatief en hecht team met specialisten. We onderscheiden ons door enthousiasme, flexibiliteit en onze onophoudelijke drive waarmee wij voor ieder merk streven naar de beste resultaten.

Functie

Als Frontend Development met kennis van HTML5, (S)CSS en JavaScript in je toolbox zet jij design om in werkelijkheid. Je weet hoe je in Sketch of Photoshop aangeleverde designs om kunt zetten in modulaire componenten en weet precies frontend templates te bouwen die aansluiten op de data van de backend. Als lid van een SCRUM team werk je samen met verschillende afdelingen en ben jij in staat om kritisch in te schatten wat wel en niet mogelijk is.

Kennis

  • JavaScript, (S)CSS, HTML, OOP en GIT
  • Kennis van en/of ervaring met Python, Ruby (on Rails), PHP, Cordova, PhoneGap, Unity3D Hybrid Apps en/of Magento is niet noodzakelijk, maar zeker een pré.
  • Kennis van Bootstrap, Angular, React, Laravel, PyroCMS en/of NodeJS is altijd mooi meegenomen.

Locatie

Ons hoofdkantoor ligt in hartje Enschede, aan het Willem Wilminkplein. Je deelt de vloer met onder andere met onze designers, developers en onze kantoorhond Duvel. We dagen je graag uit voor een potje Foossbal, lunchen gezamenlijk en borrelen vrijdag graag samen de drukte van de week eruit.

Alle feiten op een rijtje

  • Unieke en uitdagende projecten
  • Laptop en OV-kaart
  • Full- of parttime
  • Gezamenlijke lunch
  • Marktconform salaris