PHP developer

Solliciteer nu

PHP Developer

Wij zijn op zoek naar een fulltime PHP Developer die ons team komt versterken in Enschede! Vind je back enden vet en wil je deel uitmaken van een tof team? Scroll dan naar beneden!

Als PHP developer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de beste applicaties voor onze relaties. Hou je ervan om je hierin helemaal uit te leven en de grenzen te ontdekken? Lees dan zeker verder! 

Wirelab heeft als missie het mooier maken van de digitale wereld. Jij kan ons hierbij helpen! We vragen je wel om enige kennis te hebben van Laravel framework. Jij schrijft je code zo goed dat je collega's het blind kunnen lezen. Je commit je niet alleen aan Git, maar ook aan het project. Daarnaast fetch je meer dan onze kantoorhond Duvel.

Je komt samen te werken met een jong én ervaren team, krijgt een prima plek in ons kantoor in hartje Enschede en je hebt flexibele werktijden. Wij bieden je een marktconform salaris.

Spreekt dit je aan? Klik dan op onderstaande button om te solliciteren. We nodigen je graag uit op de koffie om kennis te maken met jou en je skills.