Stagiair / Afstudeerder Frontend Development

Solliciteer nu

Stagiair / Afstudeerder Frontend Development

Wirelab is dit jaar drukker dan ooit! Denk je dat jij ons kunt helpen met jouw input? Lees dan snel verder!

Jij

Als jij een bijzondere website tegenkomt, is jouw eerste instinct om te achterhalen hoe de website werkt en zoekt uit hoe je de techniek zelf kan toepassen. Je weet (voor een deel) hoe je een stabiele website in elkaar zet en hoe je deze laat werken op verschillende mobiele apparaten. Je bent leergierig en hebt gevoel voor interaction design. Je bent je bewust van nieuwe ontwikkelingen en het experimenteren met deze nieuwe technieken schrikt jou niet af. Herken jij jezelf hierin? Dan is Wirelab dé plek voor jou!

Wij

Wirelab is een creatief digitaal productiebureau dat de grenzen opzoekt van wat mogelijk is. Wij werken dagelijks aan kick-ass uitdagende landelijke campagnes voor toonaangevende bedrijven als Renault en Transavia, creëren unieke websites en applicaties en bouwen ook interactieve installaties waarmee we Interactive Projection Mapping een onderdeel maken van het Nederlandse landschap. We denken in oplossingen en nog veel liever in innovaties!

De functie

Als stagiair Frontend Development met kennis van HTML5, CSS3 en JavaScript in je toolbox zet jij design om in werkelijkheid. Je weet hoe je in Sketch of Photoshop aangeleverde designs om kunt zetten in modulaire componenten en kunt frontend templates opbouwen die aansluiten op de data van de backend. We betrekken je bij meerdere fasen van een project, je werkt samen met onze designers en backenders en je bent bovenal in staat om kritisch in te schatten wat wel of niet mogelijk is. De websites waar je aan werkt zijn zowel voor lokale bedrijven als landelijke campagnes.

Als volwaardig lid van ons team waarderen wij jouw input en assertiviteit enorm. Wij geven je de ruimte om fouten te maken, te groeien en jezelf te ontwikkelen. Studeer je af? Dan kijken we samen hoe jouw afstudeeropdracht passend te maken is op een manier waar iedereen baat bij heeft.

* Ervaring met Bootstrap, Angular, React (Native), Ionic, TypeScript, ES6 en/of ThreeJS is geen absoluut geen vereiste, maar is zeker wel een pre.

De locatie

Ons hoofdkantoor ligt in hartje Enschede, aan het Willem Wilminkplein. Je deelt de vloer met onze developers en creative strategists, een zelfgemaakte Wirelab arcade kast en de kantoorhond Duvel. We dagen je graag uit voor een potje tafelvoetbal en lunchen gezamenlijk. Op vrijdag plunderen we de binnenstad en borrelen we de drukte van de week er snel uit.

Alle feiten op een rijtje

  • 40 uur
  • Aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Stage vergoeding
  • Gezamelijke lunch
  • Werken aan unieke en uitdagende projecten