Stagiair / Afstudeerder Frontend Development

Solliciteer nu

Stagiair / Afstudeerder Frontend Development

Wirelab is in 2017 drukker dan ooit! Denk jij dat je ons kan helpen met jouw input? Lees dan snel verder!

Jij

Als jij een bijzondere website tegenkomt, is jouw eerste instinct om te achterhalen hoe de website werkt en zoekt uit hoe je de techniek zelf kan toepassen. Je weet (voor een deel) hoe je een stabiele website in elkaar zet en hoe je deze laat werken op verschillende mobiele apparaten. Je bent je bewust van nieuwe ontwikkelingen en het experimenteren met deze nieuwe technieken schrikt jou niet af. Herken jij jezelf hierin? Dan is Wirelab dé plek voor jou!

Wij

Als digitaal productiebureau zoeken wij de grenzen op van wat mogelijk is. Samen met andere bureaus werken wij aan uitdagende en unieke campagnes voor toonaangevende opdrachtgevers als Renault en Transavia. Wij creëren unieke websites, applicaties en interactieve installaties. Innovatieve oplossingen als Interactive Projection Mapping, 360° fotografie en CRM Integratie zijn middelen die wij onlangs nog hebben ingezet voor onze projecten. Kortom: als creatief digitaal productiebureau denken wij in oplossingen, maar nog veel liever in innovaties!

De functie

Als stagiair Frontend Development met kennis van HTML5, CSS3 en Javascript in je toolbox zet jij design om in werkelijkheid. We betrekken je bij meerdere fasen van een project, je werkt samen met onze designers en backenders en je bent bovenal in staat om kritisch in te schatten wat wel of niet mogelijk is. De websites waar je aan werkt zijn zowel voor lokale bedrijven als landelijke campagnes.

Als volwaardig lid van ons team waarderen wij jouw input en assertiviteit enorm. Wij geven je de ruimte om fouten te maken, te groeien en jezelf te ontwikkelen. Studeer je af? Dan kijken we samen hoe jouw afstudeeropdracht passend te maken is op een manier waar iedereen baat bij heeft.

Ervaring met Angular en ThreeJS zijn een pre, maar absoluut geen vereiste.  

De locatie

Ons hoofdkantoor ligt in hartje Enschede, aan het Willem Wilminkplein. Je deelt de vloer met onze developers en creative strategists, een zelfgemaakte Wirelab arcade kast en de kantoorhond Duvel. We dagen je graag uit voor een potje tafelvoetbal en lunchen gezamenlijk. Op vrijdag plunderen we de binnenstad en borrelen we de drukte van de week er snel uit.

Alle feiten op een rijtje

  • 40 uur
  • Aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Stage vergoeding
  • Gezamelijke lunch
  • Werken aan unieke en uitdagende projecten